2011. augusztus 29., hétfő

Anne otthonra talál - Jelenlegi ára: 2 440 Ft


Anne otthonra talál
Az Anne történetéből készült filmsorozat olyan sikeres, hogy a tévécsatornák újra és újra a műsorukra tűzik. Az olvasók pedig újra és újra a kezükbe veszik a magával ragadó kötetet. Marilla és Matthew, az Idős testvérpár elhatározzák, hogy örökbe fogadnak egy árvát, hogy segítsen nekik a ház körüli teendők ellátásában. A vonattal azonban a kért jókötésű fiú helyett legnagyobb megrökönyödésükre egy vézna, répavörös hajú kislány érkezik, akinek ráadásul be nem áll a szája. Első gondolatuk, hogy másnap visszaküldik a gyermeket az árvaházba, ám Anne úgy határoz, hogy maradni akar, hiszen a szigeten ,, oly tág tere nyílik a képzeletnek". Kezdeti vonakodásuk dacára Marilla és bátyja hamarosan már el sem tudják képzelni az életüket a bátor, életteli, fantáziadús és zavarba ejtően őszinte kislány nélkül. Anne érkezése olyan gyökeres változásokat hoz életükben, amilyenekről még csak nem Is álmodtak. A vörös hajú árva könnyes-vidám története világszerte rabul ejtette az olvasókat. Lucy Maud Montgomery életműsorozatának feledhetetlen darabja.
Részlet a regényből: "Marilla távozása után Anne a reményvesztettek sóvárgásával nézett körül. A fehérre meszelt fal is biztosan szenved attól, hogy ilyen üres és fájón csupasz, gondolta. A padló meztelen deszkáit is csak középen takarta egy kerek fonott szőnyeg, amihez hasonlót Anne még sosem látott. Az egyik sarokban az ágy állt. Magas volt és régimódi, s négy alacsonyra esztergált sötét oszlop tartotta. A másikban csak az előbb említett háromszögletű asztal árválkodott; csupán egy keményre tömött, vörösbársony tűpárna díszítette, amin a legvállalkozóbb szellemű tű hegye is kicsorbult volna. Fölötte egy kis hatszor nyolcas tükör függött. Az asztal és az ágy között félúton az ablak nyílt, amin egy barátságtalan fodros fehér muszlinfüggöny lógott; vele szemben a mosdóállványnak maradt csak hely. A helyiségből áradó leírhatatlan ridegség Anne-t a csontja velejéig megborzongatta. Elcsukló zokogással kapkodta le magáról a ruhát, felhúzta a kurta hálóinget, beugrott az ágyba, az arcát a párnába temette, és fejére rántotta a takarót. "
SZERZŐ: Lucy Maud Montgomery
KIADÓ: Könyvmolyképző Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2008
OLDALSZÁM: 332
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 440 Ft

Az aukció vége: 2011-09-16 06:10
. Anne otthonra talál - Jelenlegi ára: 2 440 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése