2011. április 28., csütörtök

Márton Áron: Márton Áron breviárium - Jelenlegi ára: 2 950 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Márton Áron breviáriumA könyv listaára: 3600 Ft. Leírás:
A kicsiny, de tartalmas és szép könyv szemelvénygyűjtemény az erdélyi katolikus egyház gyulafehérvári megyéspüspöke, Márton Áron 1933 és 1980 között keletkezett folyóiratokban megjelent írásaiból, körleveleiből és beszédeiből. Mint breviáriumot - a szó eredeti értelmében (zsolozsma = a katolikus papok, főleg szerzetesek számára előírt közös imádság) imádsággal kell olvasni, mert szerzője imádkozó ember - ajánlja utószavában Virt László teológus, filozófus, Márton Áron monográfusa (Nyitott szívvel, 200201048). Márton Áron legnagyobb közéleti és lelkipásztori ereje abban áll, hogy mindig, az általa megélt korszakok bármely helyzetben élő emberéhez szólni tudott, megtalálta az utat mindenki szívéhez és értelméhez Életében szellemi erkölcsi útjelző tudott lenni még akár a más vallást követők, vagy a más világnézet szerint gondolkodók számára is - a kötet összeállítójának e soraival ajánljuk a páros oldalain dokumentum értékű családi és erdélyi falvakat, tájakat megörökítő fekete-fehér fotókkal illusztrált kötetet, melynek végén a diktatúrák - szimbolikus értelemben - mártírjaként számon tartott főpásztor részletező életrajzi adatai, irodalom és képjegyzék kapott helyet. ISBN: 978-963-662-242-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 950 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 10:25
. Márton Áron: Márton Áron breviárium - Jelenlegi ára: 2 950 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése